Plum Øyedusj (pH nøytral duo 500 ml), kartong a 6 stk

Plum Øyedusj (pH nøytral duo 500 ml), kartong a 6 stk

Pris
kr 1 290 Inkl. MVA
Pris
kr 1 032 Eks. MVA
Varenr.
N8584801
Lager
Bestillingsvare
SPØRSMÅL OM PRODUKTET?

Øyeskyll Plum pH Nøytral Øyeskylleløsning som nøytraliserer baser og syrer og er et førstehjelpstiltak ved alvorlige øyeulykker. Plum pH Nøytral inneholder 4,9 prosent steril fosfatbuffer, som har dokumentert effekt for nøytralisering av farlige pH-verdier ved ulykker med kjemikalier og andre kraftige væsker. Plum pH Nøytral egner seg til bruk på arbeidsplasser innen storkjøkken, laboratorier eller andre steder der det finnes produkter med syrer og baser.

Flasken inneholder 500 milliliter øyeskylleløsning og har en patentert Duo-kopp som gjør det mulig å skylle begge øyne samtidig.  Er ulykken inntruffet, kan sekunder være avgjørende. Øyeskylleflasken er utformet for å kunne åpnes enkelt med en hånd ved å vri på munnstykket.

Ved bruk plasseres flasken over øyet og beholderen gis et lett trykk. Den ergonomiske øyekoppen holder øyet åpent og sikrer en myk og jevn stråle under hele skyllingen. Øyedusjflasken kan også brukes i både forover- og bakoverlent posisjon for å unngå at klærne blir våte. Skyll i minst to minutter for å nøytralisere syre eller alkali som har kommet inn i øyet. Etter bruk av Plum pH Nøytral anbefales fortsatt skylling med natriumkloridløsning inntil legen kommer. Ved øyeskader anbefales det alltid å oppsøke lege!

Plum pH Nøytral Duo er ment til engangsbruk og trenger ikke vedlikehold eller bytte av skyllevæske. Øyeskylleflaskene er CE-merket med hensyn til gjeldende regler for medisinteknisk utstyr. Finnes også i en mindre flaske med 200 milliliter (N8584752).

Inneholder 4,9 % steril fosfatbuffer
Flaskens innhold rekker til 2 minutters skylletid
3 års holdbarhet, trenger ikke vedlikehold
Mål: Høyde: 220 mm, Bredde: 75 mm
Volum: 500 ml
Fremstilt i henhold til EN15154-4
CE-merke

Relaterte varer

Aluderm Fingerbandasje ® steril
kr 12 Eks. MVA
kr 15 Inkl. MVA
Replantasjonspose L - Bein
kr 1 066 Eks. MVA
kr 1 332 Inkl. MVA
EPIGLU vevslim Enkelt doser
kr 1 467 Eks. MVA
kr 1 834 Inkl. MVA
Førstehjelpsstasjon Cederroth (komplett)
kr 1 400 Eks. MVA
kr 1 750 Inkl. MVA
Førstehjelpsskap uten innhold låsbart
kr 833 Eks. MVA
kr 1 042 Inkl. MVA