Om Gymo

«Vi skal gjøre hverdagen lettere for privatpersoner og de som arbeider i helserelaterte yrker, ved å levere kvalitetsprodukter til best mulig pris»

Gymo AS ble etablert i 2009. Selskapets grunder var sykepleier Morten Svela. Morten er i dag administrerende direktør. Selskapet holder til på Randaberg ved Stavanger. Vi er i dag 8 ansatte og har eget salgskontor i Oslo.

Vi selger produkter til helsepersonell, sykehus, sykehjem, legekontor, forhandlere, bedrifter og private.

I mai 2021 signerte OneMed en avtale om å overta Gymo. Denne avtalen forsterker Gymo’s vekstplaner innenfor sine kjerneområder.
Selskapet har vedtatt etiske retningslinjer som gjelder for både selskapets drift internt og i forhold til vår leverandørkjede og forretningsforbindelser.
Gjennom å være medlem i Grønt Punkt Norge er Gymo med på å utvikle et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn.

Vårt sortiment dekker områdene

• Personlig utstyr til helsepersonell og studenter
• Medisinsk utstyr
• Medisinske møbler
• Akuttbager og legekofferter
• Undervisningsmateriell
• Daglige hjelpemidler (ADL)

Vår forretningsmodell
Gymo har blitt svært godt mottatt av markedet og leverer i dag kvalitetsprodukter til mange ulike kunder. Våre kunder er blant annet private og offentlige sykehus, sykehjem og klinikker. Vi leverer også mye til privatpersoner, studenter og helsepersonell. Vi tilbyr også gode betingelser til B2B forhandler markedet. Vi har et stort nettverk av leverandører og kan derfor tilby et bredt spekter av produkter.

Kunden i fokus
Vi har stort fokus på god service og rask oppfølging. Vår garanti til våre kunder er at vi kommer tilbake innen 24 timer dersom man leter etter et produkt, eller ønsker et uforpliktende tilbud fra oss. Videre har vi fokus på hurtig levering og en brukervennlig nettside som skal gjøre det lettere for våre kunder å finne frem til informasjon og handle produkter.

OneMed og Gymo banner stor PNG.png