Om Gymo

Vår visjon

«Vi skal gjøre hverdagen lettere for privatpersoner og de som arbeider i helserelaterte yrker, ved å levere kvalitetsprodukter innen kategoriene utstyr til helsepersonell, medisinsk utstyr og møbler, samt helseartikler. Vi skal tilby dette til best mulig pris»
 
Vi selger produkter til helsepersonell, sykehus, sykehjem, legekontor, forhandlere, bedrifter og private.

Vårt sortiment dekker områdene

• Personlig utstyr til helsepersonell og studenter
• Medisinsk utstyr
• Medisinske møbler
• Akuttbager og legekofferter
• Undervisningsmateriell
• Daglige hjelpemidler (ADL)

Vår forretningsmodell
Gymo har blitt svært godt mottatt av markedet og leverer i dag kvalitetsprodukter til mange ulike kunder. Våre kunder er blant annet private og offentlige sykehus, sykehjem og klinikker. Vi leverer også mye til privatpersoner, studenter og helsepersonell. Vi tilbyr også gode betingelser til B2B forhandler markedet. Vi har et stort nettverk av leverandører og kan derfor tilby et bredt spekter av produkter.
 
Kunden i fokus
Vi har stort fokus på god service og rask oppfølging. Vår garanti til våre kunder er at vi kommer tilbake innen 24 timer dersom man leter etter et produkt, eller ønsker et uforpliktende tilbud fra oss. Videre har vi fokus på hurtig levering og en brukervennlig nettside som skal gjøre det lettere for våre kunder å finne frem til informasjon og handle produkter.


Gymo AS er en del av OneMed-gruppen i Norge
Gruppen, som er Norges største distributør av medisinsk materiell, består av OneMed AS, Dico AS, Adcare AS og aScan AS. Gruppen har en portefølje på over 40.000 produkter fra over 1.700 leverandører og dekker alle områder innen medisinsk forbruksmateriell, medisinsk teknings utstyr og materiell. Gruppen omsetter for 750 millioner kroner i året og har til sammen over 70 ansatte. OneMed-gruppen inngår i Asker Healthcare Group som er representert i 14 land, omsetter for 13 mrd. kroner og har ca 3.400 ansatte. Gymo har lager og kontor på Randaberg, like utenfor Stavanger og har 8 ansatte.
 

OneMed og Gymo banner stor PNG.png

Sjekk ut andre selskaper i gruppen her:

onemed logo.JPG

dico logo.JPG

adcare logo.JPG