Om Gymo

Gymo AS jobber for FNs bærekraftsmål, ved å utvikle, fremskaffe, tilby produkter som sikrer god helse og fremmer livskvalitet for alle, uansett alder.
Høsten 2015 vedtok FNs medlemsland 17 mål for bærekraftig utvikling frem mot 2030.

 

Gymo AS ble startet 1. nov 2009. Grunder er sykepleier Morten Svela. Morten er daglig leder. Han har sin kompetansebakgrunn fra salg, forretningsutvikling og som sykepleier.
Vi er et norsk selskap med hovedkontor i Stavanger (Randaberg). Vi distribuerer produkter til helsepersonell, sykehus, sykehjem, legekontor, forhandlere, firmaer og private.

Vi er kredittrated i klasse A av selskapet D&B.

Vår visjon
Gymo AS skal gjøre hverdagen lettere for privatpersoner og de som arbeider i helserelaterte yrker, ved å levere kvalitetsprodukter innenfor kategoriene utstyr til helsepersonell, medisinsk utstyr, medisinske møbler, helseartikler og førstehjelpsutstyr. Vi skal tilby dette til best mulig pris.

Vår forretningsmodell
Gymo har blitt svært godt mottatt av markedet og leverer i dag kvalitetsprodukter til mange ulike kunder. Våre kunder er blant annet private og offentlige sykehus, sykehjem og klinikker. Vi leverer også mye til privatpersoner, studenter og helsepersonell. Vi tilbyr også gode betingelser til B2B forhandler markedet. Vi har et stort nettverk av leverandører og kan derfor tilby et bredt spekter av produkter. Vi har som mål å tilby flere 1000 produkter til best pris og disse legges kontinuerlig ut på våre nettsider.

Kunden i fokus
Vi har stort fokus på  god service og rask oppfølging. Vår garanti til våre kunder er at vi kommer tilbake innen 24 timer dersom man leter etter et produkt, eller ønsker et uforpliktende tilbud fra oss. Videre har vårt firma fokus på hurtig levering og en brukervennlig nettside som skal gjøre det lettere for våre kunder å finne frem til informasjon og handle produkter. 

om_gymo.jpg

 

Grønt Punkt

Gjennom å være medlem i Grønt Punkt Norge er Gymo med på å utvikle et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn.

Grønt punkt.JPG