Om Gymo

Vår visjon

«Vi skal gjøre hverdagen lettere for privatpersoner og de som arbeider i helserelaterte yrker, ved å levere kvalitetsprodukter innen kategoriene utstyr til helsepersonell, medisinsk utstyr og møbler, samt helseartikler. Vi skal tilby dette til best mulig pris»
 
Vi selger produkter til helsepersonell, sykehus, sykehjem, legekontor, forhandlere, bedrifter og private.

Vårt sortiment dekker områdene

• Personlig utstyr til helsepersonell og studenter
• Medisinsk utstyr
• Medisinske møbler
• Akuttbager og legekofferter
• Undervisningsmateriell
• Daglige hjelpemidler (ADL)

Vår forretningsmodell
Gymo har blitt svært godt mottatt av markedet og leverer i dag kvalitetsprodukter til mange ulike kunder. Våre kunder er blant annet private og offentlige sykehus, sykehjem og klinikker. Vi leverer også mye til privatpersoner, studenter og helsepersonell. Vi tilbyr også gode betingelser til B2B forhandler markedet. Vi har et stort nettverk av leverandører og kan derfor tilby et bredt spekter av produkter.
 
Kunden i fokus
Vi har stort fokus på god service og rask oppfølging. Vår garanti til våre kunder er at vi kommer tilbake innen 24 timer dersom man leter etter et produkt, eller ønsker et uforpliktende tilbud fra oss. Videre har vi fokus på hurtig levering og en brukervennlig nettside som skal gjøre det lettere for våre kunder å finne frem til informasjon og handle produkter.


Gymo AS er en del av Asker Healthcare Group
Asker er en partner til helsepersonell i Europa, leverer medisinsk forbruksmateriell og medisinsk utstyr. Vi utvikler og kjøper ledende selskaper som støtter helsevesenet med å forberede pleiekvaliteten, redusere de totale kostnadene og sikre en mer rettferdig og bærekraftig verdikjede. Konsernet har 2100 ansatte i 14 land og en omsetning på 11 milliarder SEK.
 

OneMed og Gymo banner stor PNG.png