Russel Chest seal, stk

Russel Chest seal, stk

Varenr.
IN0680
Lager
På forespørsel
SPØRSMÅL OM PRODUKTET?

Russell Chest Seal® er en hydrogelbasert stor kompress med en integrert lavprofilventil. Hensikten er å dekke åpne skader i brystveggen, og la luft slippe ut fra pleurhulen, men ikke trekkes inn igjen. Altså en enveis ventil. Målet er å minimere lungekollaps i forbindelse med åpne thoraxskader og for å lette reinflationen av lungen. Det som gjør vår chest seal spesiell er det lave åpningstrykket på ventilen, festeevnen og dreneringsevnen.

Basismaterialet til Russell Chest Seal® er det samme hydrogelmaterialet som brukes i vår Nightingale ™ dressing som gir en utmerket lufttett og sikker tetning. Den har blitt grundig testet og utprøvd både i militære operasjoner og sivil prehospital akuttmedisin og fester seg effektivt til svett, blodig og hårete hud. Her er Russell Chest Seal®

En annen komponent som gjør Russell Chest Seal® unik er dens ventilmekanisme. Den er konstruert av et tynt, men kraftig materiale som gjør den veldig funksjonell. Dette gjør det mulig å åpne og lukke ventilen med svært små trykkendringer. Ventilen er gjennomsiktig slik at den kan plasseres nøyaktig over såret. En stor baseåpning gir litt rom for unøyaktig plassering i høye stressmiljøer. Fire periferåpninger er store nok for å tillate blod å renne ut hvis nødvendig uten å blokkere ventilen. De fire åpningene gir betydelig redundans: Hvis opptil tre av de fire hullene blir blokkert, vil ventilen fortsatt være fullt operativ.
Dermed har plassering og pasientens posisjon ingenting å si for bandasjen, den fungerer i alle vinkler.

Russell Chest Seal® har en unik lav profil og fleksibilitet. Den pakkes slik at det er enkelt å få plass til den i akuttsekker og liknende. Russell Chest Seal® er en av de største chestseal-bandasjer som er tilgjengelig.

Nøkkelegenskaper:
Rask, enkel og intuitiv å bruke
Patentert hydrogelbase – ‘Sticks and Stays Stuck!’
4 store periferåpninger tillater drenering av luft og blod
Stort gjennomsiktig «hull» sikrer korrekt plassering over såråpningen.
Lav profil og svært fleksibel
Svært lavt åpningstrykk
Kompakt: Lett å pakke i akuttsekker og liknende

Dimensjoner:
20,00 cm x 15,00 cm
Pakkedimensjon: 14.00 cm x 13.00 cm
Vekt: 20.50 g

Produktkode: IN0680
NSN-nummer: 6510-99-490-513

EAN
05060483570006

Relaterte varer

IPAD CU-SP1 / -SP2, Voksen elektroder
kr 979 Eks. MVA
kr 1 224 Inkl. MVA
Hjertestarteskap m/alarm
kr 2 200 Eks. MVA
kr 2 750 Inkl. MVA
Oksygenmaske, engangs, voksen
kr 29 Eks. MVA
kr 37 Inkl. MVA
Oksygenmaske med reservoar, engangs, barn
kr 30 Eks. MVA
kr 38 Inkl. MVA
Pumpe for vakum madrass
kr 1 556 Eks. MVA
kr 1 945 Inkl. MVA