Medisinkjøleskap

Gymo har ett stort utvalg av medisinkjøleskap, med og uten kjøling. Både frittstående og for plassering under benk. Vi har også blodbankskap i ulike størrelser samt ett stort utvalg i lavtemperaturfrysere. Dette er horisontale og vertikale frysere med temperaturområde -45, -60 og – 86 grader.

Mange av våre medisinskap har også en praktisk glassdør som gjør skapene mer brukervennlige. Videre har vi såkalte «safe chill» skap som brukes til medisiner og prøver der kravene til stabile temperaturer er ekstremt høye. Vi har også levert flere farmasikjøleskap til apotek. Dette er glassdørskap som kan leveres med spesialhyller med uttrekk som er beregnet for esker til medisiner.

For laboratorier har vi også flakismaskiner og vi tilbyr også meget hygieniske dispenser isbitmaskiner. Det siste gjerne til bruk på sengepostene til glede for pasienter og besøkende.

Produktene brukes i dag på sykehus, akuttmottak, sykehjem, laboratorier, apotek og legekontorer. De er produsert av ledende, Europeiske produsenter og holder en meget høy kvalitet.

 

INFORMASJON