Linnex Varmekrem, 100ml

Linnex Varmekrem, 100ml

Pris
kr 200 Inkl. MVA
Pris
kr 160 Eks. MVA
Varenr.
10044
Lager
6 på lager, sendes omgående
SPØRSMÅL OM PRODUKTET?
Linnex gir varme som lindrer ømme muskler og ledd. Visste du at ved muskel- og leddplager finnes det dokumenterte studier som viser at varme har en smertedempende effekt. Linnex er  et unikt liniment som brukes av fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer ved for eksempel idrettsskader som forstuinger, og til  tilstander i ledd, sener og muskler.

Linnex leveres i to varianter: en varmestift og en mildere massasjekrem. Kremen har litt lavere innhold av capsaicin og egner seg godt for behandlere som bruker hendene under behandlingen.

Slik bruker du Linnex
Masser 1-2 tynne lag med Linnex varmekrem på huden der det er ømt. Ikke påfør varmekrem oftene enn hver 4 time, det tar 10-15minutter før effekt oppnås.

Forsiktighetsregler
Linnex har en kraftig virkning, så den kan føles ubehagelig på områder med tynn hud, som ved lysken, på halsen og ansiktet.
Vær også oppmerksom på at effekten øker under aktivitet og ved varme. Linnex anbefales derfor ikke i forbindelse med badstue, solarium, varm dusj eller ved soling. Vask hendene etter påføring.

Dette bør du passe på ved bruk av Linnex:

  • Bør ikke anvendes på åpne sår, slimhinner eller øyne.
  • Bør ikke anvendes på store hudoverflater over lang tid.
  • Bør ikke brukes ved akutt betennelse, kraftig hevelse og/eller store smerter.
  • Bør ikke brukes av barn under 12 år, eller astmatikere.
  • Bør ikke brukes av personer som er overfølsomme/allergiske mot salicylat eller mentol.
  • Skal kun brukes til utvortes bruk.

Hvis Linnex svelges, bør lege oppsøkes. Også hvis det oppstår uventede reaksjoner eller hvis symptomene vedvarer, bør lege kontaktes. Ved kraftig svie, kan meieriprodukter som yoghurt ha en lindrende effekt. Oppbevar Linnex utilgjengelig for barn.

Interaksjoner og bivirkninger

Interaksjoner med legemidler ikke kjent. Linnex bør ikke brukes av gravide og ammende. Bivirkninger ved bruk på huden er sjeldne, men overfølsomhet/allergi mot salicylat og mentol kan forekomme. Overdosering ikke kjent.

Fremstillingsmåte og kvalitetskontroll
Linnex er produsert i samsvar med norske forskrifter: Generell forskrift for produksjon, import og frambud mv av kosmetikk og kroppspleieprodukter, FOR 1995-10-26 nr 871 (Helsedepartementet).

EAN
7300009006885

Relaterte varer

Balansebrett
kr 536 Eks. MVA
kr 670 Inkl. MVA
Sandsekk, 18x 27 cm 2 kg
kr 303 Eks. MVA
kr 379 Inkl. MVA
Power Grip
kr 273 Eks. MVA
kr 341 Inkl. MVA
Treningsball Ø75cm
kr 609 Eks. MVA
kr 761 Inkl. MVA
Treningsstrikk, 25m
kr 1 344 Eks. MVA
kr 1 680 Inkl. MVA